top of page
Search
  • fotobyannelies

Tijd voor een nieuwe website Fotografie by Annelies

Updated: Jan 23, 2021


Eventjes is de website offline geweest maar hier ben ik dan weer! Een nieuw fris begin op een nieuwe gecreëerde website. Helemaal blij en nog een beetje aan het ondervinden hoe het allemaal werkt. Ook is er een verbinding met de Instagram en Facebook pagina van mijn fotostudio welke jullie met één druk op de knop makkelijk kunnen volgen. Voor vragen en of opmerkingen kun je terecht bij 'contact', vul hier dan eventjes het contactformulier in en ik geef antwoord op uw vragen. Ook kan ik vanaf nu bloggen en zal regelmatig ondanks dat mijn foto's ook al een verhaal vertellen ook in mijn eigen woorden stukjes gaan schrijven. Hierbij natuurlijk ook niet te vergeten mijn nieuwe creatieve uitspatting die voortgevloeid is uit de corona-lock-down periode dit jaar: KEI lief van Annelies. Wanneer jullie het leuk vinden om mee te lezen, blijf dan de website volgen <3 Heel veel leesplezier!


Heel veel liefs, Annelies

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page