top of page
Search
  • fotobyannelies

Fine Art met Lieke

Updated: Mar 26, 2021


Shooten met Lieke, een mooi maar zoals moeder, maar ook Lieke zelf zegt, niet zo zeker van zichzelf. Altijd wel wat waar ze niet zo van houd van zichzelf, ook lastig in tijden van filters en photoshop, en waar perfectie het enigste is wat op insta of fb voorbij komt.

Tijdens een shoot probeer ik daar wel met mijn modellen over te hebben, maar al snel zie ik dat ook Lieke opbloeit en steeds meer geniet van haar "rol" als model. De aanwijzingen en het steeds laten zien wat we al gedaan hebben, maakt ons beide enthousiast.

Eerst maken we foto's in haar favoriete kleding, later gaan we op " anders" en mag ik mijn gang gaan in het stylen.

En dat vind ik fantastisch, houding kleding en haarstyling maakt dat Lieke zichzelf soms niet herkend. We hebben genoten.7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page