top of page
Search
  • fotobyannelies

Fine Art met Beatrice

Soms komt er een meisje voorbij lopen en dan zou ik die zo graag in mij studio hebben, zo ook met Beatrice, ik ken haar moeder maar wist niet dat ze zo'n mooie dochter had. En dan kan ik niet laten om meteen toe te happen, en gelukkig zag Beatrice het wel zitten om mee te werken. Mijn fine Arts shoots wil ik nog weleens op top (Time For Picture) basis doen, dan is de afspraak dat we beide geen kosten maken, het model hoeft niet te betalen en ik ook niet, met de afspraak dat ik de beelden mag gebruiken voor mijn social media, en het model mag 5 fotos uitzoeken.

Tijdens de shoot was moeder even ergen een kopje koffie drinken, puur zodat ik mij volledig kan focussen op het werk en de styling, geen afleiding in gezellige gesprekjes met moeders, maar alleen oog voor wat ik met de shoot wil maken. En dat werkt, geniet mee van de prachtige beelden van Beatrice, paar heel verschillende creaties...... love it.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page